​Клінтон збільшує відрив від Трампа: Епатажний республіканець впевнено йде на дно

Президентські перегони у США продовжують утримувати увагу світу. Занадто вже багато поставлено на «карту». Можна впевнено сказати, що пан Трамп налякав друзів США своїми чудернацькими заявами. Однак стійкої більшості в країні цим собі не «наколядував»

За тиждень, що минув з часу попереднього соцопитування республіканський «слон» втрати ще 2% симпатій співгромадян, а димократичний «віслюк» їх підібрав, зазначають Патріоти України. Отже Хілларі Клінтон збільшила відрив від свого суперника-республіканця до 10%. Такими є дані об'єднаного опитування CNN.

Співвідношення в 49% у Клінтон проти 39% у Трампа відображає картину, що склалася після партійних з'їздів, які республіканці провели 18-21 липня, а демократи - 25-28-го.

Цьому сприяє і внутрішні чвари у республіканців. Дональд Трамп примудрився налаштувати проти себе значну частину однопартійців, у тому числі багатьох впливових функціонерів. Вже лунали безпрецедентні заяви голосувати за кандидата демократів. Крім того вперше в історії цієї політичної сили вороги епатажного ньюйоркця можуть добитися заміни переможця праймеріз на більш адекватного кандидата.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...