Ключовий фігурант корупційного скандалу в "Укроборонпромі" водить знайомство з кандидатом у президенти України (фотофакти)

Схеми в українському збройному бізнесі випрацьовувались десятиріччями. Непрозорі стосунки, знайомства в політичних та чиновницьких колах, підвищена секретність, котра надає чудові можливості для надуживань.

"Віталій Жуков – друг Ігоря (Гладковського, сина екс-заступника секретаря РНБО.-ред.) , жулік середньої ланки, оформлює документи, заносить відкати", - так програма "Наші гроші" охаректеризувала молодика, зазначають Патріоти України. Щоб продемонструвати, що все почалося не вчора і не в 2014 році, відомий український волонтер та блогер Serg Marco наводить ось такий аргумент. "Помните Жукова из расследований BIHUS.info? Ну который дружбан младшего Свинарчука?

Как вы думаете, к какой тусовке он в том числе имеет отношение?)

P.S. Фото называется "Старый мудрый гуру по вопросам распродажи армии и его юный падаван", - пише Serg Marco.

​Дуже багаті на слонів: Україна відкрила посольство в ще

четвер, 18 квітень 2024, 8:05

одній африканській країні. В Республіці Ботсвана (Південня Африка) розпочало роботу посольство України. Про це 17 квітня повідомляє МЗС України. . Посольство відкрили спеціальний представник України з питань Близького Сходу та Африки Максим Субх та м...

Чи буде велика війна: Журналісти Bloomberg описали чотири сценарії відповіді Ізраїлю за атаки Ірану

четвер, 18 квітень 2024, 7:48

Ізраїль обіцяє помститися Ірану за атаку безпілотників і ракет у вихідні. Поки США та Європа закликають до стриманості, Ізраїль зважує свій вибір. Варіанти відповіді Ізраїлю на недавню атаку Ірану варіюються від ударів по ядерних об'єктах до кібератак....