Кличко звільнив заступника голови райдержадміністрації за п'яну ДТП (відео)

Чиновника звільнили за п'яну ДТП через кілька годин

Заступник голови Голосіївської райдержадміністрації Ткаченко в нетверезому стані в'їхав в автомобіль на Південному мості, травмувавши співробітницю поліції, нагадують Патріоти України.

Міський голова Києва Віталій Кличко звільнив заступника голови Голосіївської райдержадміністрації столиці Юрія Ткаченка, який в стані алкогольного сп'яніння влаштував ДТП, в якій постраждала поліцейська. Про це повідомляє сайт міського голови.

"Такі держслужбовці, ще й на керівних посадах, працювати не повинні і не будуть! Тут ніяких інших думок немає. Тому Ткаченко звільнений ще до того, як встиг протверезіти", - заявив Кличко.

Мер зазначив, що людина, яка сідає нетверезою за кермо, - вже злочинець, тому що створює загрозу здоров'ю і життю інших людей.

У документі йдеться про те, що чиновник звільнений відповідно до статті 10 Закону України Про місцеві державні адміністрації та враховуючи скоєну 7 лютого 2019 року резонансну ДТП в стані алкогольного сп'яніння.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...