Коломойський оцінив, коли Україна перебере контроль над Донбасом та Кримом

За словами олігарха, частина Донбасу повернеться під український контроль "максимум через 5 років".

Ігор Коломойський. Фото: соцмережі.

Україна поверне окуповані Росією частину Донбасу і Крим. Про це сказав бізнесмен Ігор Коломойський в інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

"При чому Донбас найближчим часом, а Крим потрібно потерпіти", - зауважив він. За словами Коломойського, частина Донбасу повернеться під український контроль "максимум через 5 років".

Також за словами бізнесмена, у президента РФ Володимира Путіна були "спонтанні плани" щодо України. "У них напевно є якийсь генеральний план, що Україна повинна бути частиною Росії в тому чи іншому вигляді. Від генерал-губернаторства до "члена федеративного союзу", митного союзу. Ну як Білорусь", - сказав Коломойський.

Також олігарх заявив, що в разі повторної загрози "русской весны" знову б очолив Дніпропетровську ОДА. "Я пишаюся, що до цього доклав руку, щоб цього не сталося. І якби постало питання вдруге, я б зробив те ж саме", - заявив він. "Я завжди був на стороні України", - додав Коломойський.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...