Коломойський розповів, проти кого грає на виборах в Україні

Олігарх заперечує, що фінансує Володимира Зеленського чи Юлію Тимошенко.

Ігор Коломойський. Фото: Рейтерс.

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що хоче поразки Петра Порошенка на виборах президента, і симпатизує його основним конкурентам - Володимиру Зеленському та Юлії Тимошенко. Про це він розповів в бесіді з кореспондентом ВВС Джоном Фішером кілька тижнів тому в Ізраїлі, передають Патріоти України.

"Я не хочу, щоб він (Порошенко - ред.) отримав ще один термін. Я вважаю, що перший термін - це 5 років розчарувань через його правління", - заявив бізнесмен.

За його словами Порошенко відповідальний за всі проблеми країни - "війну, розруху, падіння ВВП, еміграцію з України та зменшення кількості населення". Зазначається, що Коломойський намагався однозначно не висловлювати підтримку жодному із кандидатів, але найбільш теплі відгуки були відносно Зеленського і Тимошенко.

"Я вважаю, хоч вона (Тимошенко - ред.) і не належить до молодого покоління політиків, але це людина, яка, як кажуть, пройшла і Крим, і Рим, злети і падіння... Вона однозначно буде краще, але потрібно давати дорогу молодим", - заявив Коломойський на запитання, чи буде Тимошенко хорошим президентом.

У свою чергу Зеленського він вважає символом зміни поколінь: "Як закінчується зима і приходить весна. Хочеться жити в країні, якою керують молоді і симпатичні люди".

При цьому Коломойський заперечує, що фінансує обох конкурентів Порошенка. "Фінансову підтримку можете відразу відкидати. Навіть якби я хотів фінансово підтримати, то не зміг би, тому що обмежений через заморозку активів Високим судом Лондона", - сказав бізнесмен.

Олігарх також спростував, що Зеленський - його креатура. "У нас із Зеленським є контрактні відносини: між телеканалом, де я є акціонером, і його продакшн-студією. Я вважаю, що телевізійна група "1+1" дуже зацікавлена в контракті з "Кварталом" Зеленського, де він фронтмен. Це - всі наші відносини. У нас немає спільного бізнесу", - сказав Коломойський.

Джерело: Апостроф

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...