Коломойський відповів на заяву Саакашвілі щодо націоналізації "ПриватБанку"

За словами Коломойського, якщо Саакашвілі вважає, що в сучасному світі можна запросто кудись вивести мільярди і про це ніхто не дізнається, значить, він спустився до нас не з Грузії, а з космосу.

Ігор Коломойський. Фото:http://m.day.kyiv.ua/

Контролюючий "ПриватБанк" бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що не знає про плани Банкової націоналізувати цю фінансову установу, як стверджував після відходу у відставку колишній глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі. Про це Коломойський розповів в інтерв'ю LB.ua, повідомляють Патріоти України.

"Що до сказаного Саакашвілі - маячня божевільного", - прокоментував підприємець.

В інтерв'ю телепрограмі "Лівий берег" Саакашвілі стверджував, що "ПриватБанк" знаходиться під загрозою банкрутства.

"Коломойський став викачувати з нього гроші, виводити їх в швейцарські та інші офшори. Сьогодні вклади реально не забезпечені грошима. У зв'язку з цим МВФ підписав з урядом України секретну угоду, згідно з яким в бюджеті передбачено 7,6% ВВП на те, щоб забрати цей банк і врятувати вкладників. Інакше він розвалиться і лопне", - заявляв політик.

Коломойський вважає це твердження "брехнею".

"Щодо таємної угоди з МВФ я нічого не знаю - на те вона і таємна. Втім, при сучасних рівнях "секретності" в нашій країні всім все стає відомо досить швидко", - заявив бізнесмен.

"Якщо цей космонавт вважає, що в сучасному світі можна запросто кудись вивести мільярди і про це ніхто не дізнається, значить, він спустився до нас не з Грузії, а з космосу. Ось з такими знаннями, з таким розумінням життя він півтора року керував Одесою. Докерувалися", - додав Коломойський.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...