"Коли дивишся ззовні, це здається патологією": Психолог про страшну хворобу росіян, які обирають Путіна

Росіяни звикли до того, що ними керує тиран, і бояться це змінити. Саме тому Володимир Путін має велику підтримку серед громадян. Таке пояснення дав американський психіатр та професор Каліфорнійського університету Джеймс Феллон, який займається вивченням диктаторів і відомих злочинців, повідомляють Патріоти України.

"Це обумовлено епігенетично: люди, що піддавалися насильству, не можуть жити без сильної руки, без диктатора. Коли дивишся ззовні, це здається патологією. Але з погляду епігенетики Путін підходить для Росії, тому що у людей, які пережили століття гноблення, сформувався потяг до тиранії.

Я не сумніваюся в тому, що результати виборів сфальсифіковані, але ж люди все одно голосують за нього, він дійсно популярний. Я зовсім не звинувачую народ. Неможливо звинувачувати нащадків рабів на американському континенті в тому, що вони вдаються до насильства - це спосіб вижити. Безжальний світ генетично це зумовив. Те ж саме і в Росії. Століття тиранічного контролю призводять до такого ефекту. Путін зазнавав насильства в дитинстві, а пізніше відчував себе зрадженим, точно як Гітлер, таке відчуття покинутості у багатьох виникло через розпад СРСР", - сказав психіатр.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...