Колишній продавець окорочків став "почесним громадянином Донецька" (фотофакт)

В МВС висміяли новий «статус» бойовика Захарченка.

Терорист  Захарченко. Фото: Ракурс.

Глава ГУ Нацполіціі Донецької області В’ячеслав Аброськін висміяв привласнення терористові і ватажкові бойовиків «ДНР» Олександру Захарченку статусу «почесного громадянина Донецька». Про це Аброськін написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Інформацію стосовно надання Захарченку «почесного статусу» опублікувала одна з сепаратистських газет, опублікувавши його фото в одному ряду з іншими відомими особистостями, які мають подібне звання.

“Ще недавно цей “продавець курятини” міг бачити деяких людей з цієї сторінки хіба що на екрані телевізора. Тепер же у нас він розміщений на стендах “їх розшукує поліція”, а в “супердержаві” його разом з таким же “діячем” Мартиновим рупори пропаганди іменують “почесними громадянами Донецька”, – написав Аброськін.

Крім ватажка бойовиків, підконтрольне сепаратистам ЗМІ також надрукувало поруч з його портретом фотографії екс-тренера футбольного клубу «Шахтар» Мірчі Луческу, глави НОК України Сергія Бубки та народного артиста СРСР і палкого прихильника терористів «ДНР» Йосипа Кобзона.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...