Командувач Об’єднаних сил передбачає близьку перемогу на Донбасі

Наєв не бачить ознак ескалації конфлікту на Донбасі і стверджує, що війна може завершитися швидко.

Командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв у інтерв’ю українським ЗМІ зазначив, що Путіну широкомасштабна війна не вигідна. Його мета — залишити Україну у сфері свого впливу. Йому вигідно шантажувати Україну за придністровським сценарієм. Саме для цього він і розпочав конфлікт на сході України, повідомляють Патріоти України.

Також наголошено, що сам Путін не усвідомлює, якої катастрофічної помилки припустився: власними руками цілу націю зробив своїми лютими ворогами, ворогами російської держави. Український народ, пам’ятаючи, які жертви принесла йому ця війна, ніколи не пробачить цього і буде мститися. Путін мимоволі згуртував і загартував українську націю – вважає Наєв.

Окрім того, командувач ООС бачить чималі шанси, що війна може закінчитися швидко. "Президент поставив переді мною мету, щоб Об’єднані сили були готові до виконання завдань не лише оборонного характеру. При цьому президент наголосив, що звільнення тимчасово окупованих територій відбудеться політико-дипломатичним шляхом. Моє завдання – зробити об’єднані сили вагомим аргументом у цих переговорах, тоді і ворог буде по-іншому поводитися за столом переговорів", – наголосив він.

Опублікував: Тетяна Ісічук

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...