Комісія обрала керівників Держбюро розслідувань України

Конкурсна комісія Державного бюро розслідувань обрала на керівні посади відомства 27 службовців. Таке рішення комісія прийняла на засіданні в середу, 18 липня, розглянувши в цілому 436 кандидатів, повідомляють Патріоти України.

Зокрема обрані наступні нові службовці ДБР:

Директор територіального управління у Києві - Руслан Марчук. Наразі працює заступником начальника Департаменту захисту економіки Нацполіції. Його інтереси лобіюють Арсен Аваков і замглави Нацполіції Ігор Купранець.

Директор територіального управління у Краматорську - Артем Матвєєв.

Директор територіального управління у Львові - Микола Друзюк - нині керівник Радехівської місцевої прокуратури Львівської області. Його призначення лобіює екс-народний депутат від партії "Свобода" Ігор Кривецький.

Директор територіального управління у Мелітополі - Денис Керман. Він працює заступником начальника управління представництва інтересів громадянина та держави у суді прокуратури Запорізької області.

Директор територіального управління у Миколаєві - Олег Денега. Раніше був помічником заступника генерального прокурора Олега Заліски.

Директор територіального управління у Полтаві - Володимир Тимошко.

Директор територіального управління у Хмельницькому - Сергій Палатов.

Керівник першого управління організації досудових розслідувань - Євген Шевцов. Є заступником начальника Головного слідчого управління Нацполіції. Лобіюють Аваков і Купранець.

Керівник другого управління організації досудових розслідувань - Олександр Тура. Він працює начальником Ірпінського відділення ГУ ДФС у Київській області.

Керівник третього управління організації досудових розслідувань - Артем Бугаєць.

Керівник управління інформаційно-аналітичної розвідки - Роман Білоус. Нині службовець нацполіції.

Керівник управління оперативних розробок - Володимир Криволапов.Нині начальник управління у Департаменті захисту економіки Нацполіції. Креатура - Аваков, Купранець.

Керівник управління супроводження оперативними підрозділами досудових розслідувань -Сергій Житник. Він працює в поліції. Його посада пов'язана з аграрним сектором і сферою земельних відносин.

Керівник управління внутрішнього контролю - Богдан Чобіток. Пройшов за квотою начальника ГУ "К" СБУ Павла Демчина і його заступника Василя Пісного. Раніше він працював у СБУ.

Керівник управління забезпечення діяльності - Василь Титарчук. Наразі тимчасово безробітний.

Керівник управління кадрової роботи та державної служби - Віталій Француз.

Керівник управління міжнародної співпраці та зовнішніх комунікацій - Андрій Багров. Начальник відділу у Департаменті зв'язку та телекомунікацій Нацполіції. Креатура - Аваков, Купранець.

Керівник управління оперативного забезпечення та оперативно технічних заходів - Олександр Яковлєв.

Керівник управління планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку, звітності, головний бухгалтер - Денис Луцик.

Керівник управління правового забезпечення - Оксана Пащенко. Нині заступник директора департаменту ДКВС Мін'юсту. Креатура - Аваков, Купранець.

Керівник управління режимно-секретної роботи та захисту інформації - Алла Костюкова. Зараз - заступник начальника відділу Національної академії СБУ. Креатура - Аваков, Купранець.

Керівник управління спеціального призначення - Андрій Калашник.Заступник начальника управління оперативних розробок Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції.

Начальник відділу внутрішнього аудиту - Петро Божевський. Зараз працює у СБУ.

Начальник відділу організаційно-адміністративного та аналітичного забезпечення - Олександр Коваль.

Начальник відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ - Мар'яна Гайовська-Ковбасюк. Начальник відділу моніторингу та аналітики управління зі зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації Генеральної прокуратури.

Головний спеціаліст відділу проведення перевірок щодо застосування поліграфа управлінням внутрішнього контролю - Ярослав Денисенко та Дмитро Шишкарьов.

Після цього список, затверджений комісією, передадуть директору ДБР Роману Трубі.

Також Кабмін має пізніше опублікувати інформацію про посадових осіб, обраних комісією.

До складу комісії входить 9 осіб по 3 представники від ВРУ, КМУ та президента Петра Порошенка.

Від Верховної Ради увійшли народні депутати Владислав Бухарєв ("Батьківщина"), Євген Дейдей ("Народний фронт"), Микола Паламарчук (Блок Петра Порошенка).

Від президента - двоє професорів КНУ імені Тараса Шевченка Роман Майданик (голова комісії) та Віктор Самохвалов, а також партнер юридичної фірми "Саєнко Харенко" Тетяна Сліпачук.

Від Кабінету міністрів - доцент Хмельницького університету управління та права Денис Монастирський, заступник міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук, перший заступник Міністра юстиції (секретар комісії) Наталія Севостьянова.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...