Компанії Apple, Google, Microsoft, Facebook та інші подали в суд на Трампа

Предметом позову став антимігрантський указ Трампа про заборону на в'їзд в країну громадянам семи держав.

Д.Трамп. Фото: ВВС.

Компанії Apple, Google, Facebook, Microsoft, Ebay, Twitter та інші подали до суду через указ президента США Дональда Трампа про заборону на в'їзд у країну громадянам семи здебільшого мусульманських держав. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Увечері 5 лютого вони направили в федеральний апеляційний суд в Сан-Франциско свою правову оцінку ситуації", – сказано в повідомленні.

Корпорації вважають, що мігранти вносять істотний внесок у розвиток інновацій у США, а указ Трампа сприяє дискримінації і суперечить закону. Компанії наголосили, що така політика шкодить їхньому бізнесу, ускладнюючи процес працевлаштування та пошуку нових співробітників.

Нагадаємо, Дональд Трамп підписав указ про те, що США тимчасово взагалі не прийматимуть біженців, а біженцям з Ірану, Іраку, Лівії, Сомалі, Судану та Ємену на 90 днів заборонено відвідувати США.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...