Компромат на леді Ю: Бочкала заявив, що політ Тимошенко на чартері в Херсон коштував 10 тисяч євро

Журналіст цікавиться, звідки такі гроші у очільниці "Батьківщини".

Юлія Тимошенко. Фото: ЖЖПоліт Юлії Тимошенко на чартерному літаку в Херсон обійшовся в 10 тисяч євро. Про це у Фейсбуці написав журналіст Роман Бочкала, повідомляють Патріоти України.

"Мої джерела повідомляють, що Юля літала на UR-PRM Gulfstream G200, його власник американський мільярдер з українським корінням Алекс Ровт, авіакомпанія Business Jet Trevel, оператор ICS-aero. Вартість рейсу становила близько 9 тис. євро. Навіть якщо включити ВІП-зали та круте харчування максимум - 10 тис. євро. Невідомо скільки з нею людей літало, але ВІП - 250 $ з 1 пасажира в Жулянах", - зазначив він.

Крім того, журналіст повідомив, що власник літака, Алекс Ровт родом із Закарпаття. Зараз намагається будувати туристичний бізнес в Україні. За інформацією Бочкали, на малій батьківщині у Ровта кілька готелів. Також у Ровта є інший літак UR-USA Beechcraft 390 Premier IA. Всі зареєстровані на IBE Trade.

"Був у нього ще SAAB 340, але начебто продав його в Ургу - кіровоградська авіакомпанія, яка через офшори належить втікачу Ставицькому і чимало заробляє на оонівських контрактах і інших рейсах. Такий же Gulfstrem 200 OE-HSN був у Шуфрича, зовсім недавно продав", - додав він. Бочкала пропонує запитати у партії "Батьківщина" джерело фінансування польоту їхнього лідера в Херсон.

Спецслужби Польщі виявили пристрої, які, ймовірно, призначені для прослуховування засідання уряду

вівторок, 7 травень 2024, 11:59

У Катовіце, де 7 травня мало відбутися засідання Ради міністрів Польщі, спецслужби знайшли і демонтували пристрої для підслуховування. Про це інформує Reuters, передають Патріоти України. Як зазначається, у вівторок, 7 травня, Рада міністрів Польщі зби...

"Неслась інформаційна хвиля": У ГУР сказали, чи існує загроза Україні з боку Придністров'я

вівторок, 7 травень 2024, 11:28

Для України наразі немає загрози з території невизнаного Придністров’я. Принаймні серйозної, якщо подивитись об'єктивно. Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону. Водноч...