Компромат на всіх: Геращенко розповіла, що до Москви літають не лише нардепи з "Опоблоку"

Залишається питання - які справи мають народні обранці в країні, яка веде війну на Донбасі?

Ірина Геращенко. Фото: ЖЖПерший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко вважає за необхідне провести наради фракцій щодо мети поїздок їхніх депутатів до Москви. Про це вона сказала під час засідання Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту, повідомляють Патріоти України.

Геращенко зазначила, що підтримує усі заяви щодо того, що в умовах війни з Російською Федерацією усім потрібно «дотримуватися політичної гігієни». «Як людина, яка кожні два тижні їздить до Мінська, я хочу поінформувати вас, що в цих літаках до Мінська із політиків літаю тільки я. І дуже часто я зустрічаю там представників багатьох фракцій, в тому числі з опозиції, демократичної, які потім пересідають в літаки до Москви», - сказала депутат.

На її думку, «всередині фракцій необхідно провести наради і запитати, що ці шановні політики роблять в Москві, які вказівки вони там отримують». Крім того, Геращенко сказала, що її турбують акції, які проводяться біля будівлі Національного банку. «Ми бачили, що їх організовують представники фракції «Опозиційний блок». Я б хотіла так само, як дуже багато, я думаю, українських політиків, зрозуміти, чому поряд із представниками «Опозиційного блоку» там стоїть перший номер списку «Батьківщина» - поряд з представником «Опоблоку» (колишнім членом, вийшов з фракції у червні 2016 – ред.) Мураєвим (Євгеном). І чи це є узгоджена позиція, чи це самостійна позиція?», - додала депутат.


"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...