Коньяк за 11 тис. грн: Мережу шокували ціни в ресторані депутатського готелю

Сніданок у готелі обійдеться щонайменше у 200 грн.

Ілюстрація: gastronom.ru

Державний готель "Київ" на 500 тис. грн закупив елітного алкоголю та екзотичних фруктів, щоб годувати народних депутатів, які тут проживають. Про це йдеться у розслідування програми "Гроші", повідомляють Патріоти України.

Так, сніданок у депутатському готелі коштуватиме мінімум 200 гривень. Це найпростіше меню: млинці з сиром та зі сметаною і чашка кави.

А обід коштуватиме вдвічі дорожче. Якщо скласти меню з найдешевших перших страв - м'яса, гарнір і салат, то такий обід коштуватиме мінімум 400 гривень.

А якщо вирішили випити ще й по чарці, то доведеться викласти кругленьку суму. Пляшка популярного коньяку коштуватиме в депутатської готелі майже 11 тисяч гривень. Це вдвічі дорожче, ніж у звичайних магазинах, а в закупці пляшка коньяку коштувала готелю в 5 разів дешевше.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...