"Консерви" вибухають: Валенса назвав Путіна "мудрою людиною"

Екс-президент Польщі Лех Валенса закликав не сваритися з Росією і назвав президента РФ Володимира Путіна "мудрою людиною". Про це він заявив в інтерв'ю російському пропагандистського агентству "РИА Новости", повідомляють Патріоти України.

"Ми мусимо знайти рішення. Ми мусимо поступитися один одному...Якщо ми разом сваримося, то треті на цьому заробляють...Нам ближче до Москви, ніж до Нью-Йорка", - заявив Валенса.

Також Валенса назвав президента РФ Володимира Путіна "мудрою людиною" і додав, що залюбки поїхав би до Росії.

"Якби мене запросили, то я поїхав би. Звичайно!...Путіну я б теж зміг пояснити, якби у мене було більше розмов з Путіним. Якби він дав себе переконати. Він мудрий чоловік. Мудрий, тільки треба для нього додати аргументів", - зазначив Валенса.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...