"Корпорація монстрів": У мережі різко зреагували на отримання російським журналістом українського громадянства

Ганапольський не раз відзначався гучними заявими, які не завжди були на користь Україні.

Ганапольський. Фото: ЖЖ

У мережі бурхливо відреагували на те, що вчора ввечері скандально відомий російський журналіст Матвій Ганапольський отримав громадянство України. Про отримання журналістом українського паспорта повідомив у своєму Facebook глава Адміністрації президента України (АПУ) Борис Ложкін, передають Патріоти України.

"В кінці робочого дня поспілкувався з Матвієм Ганапольським. Привітав його з отриманням українського паспорта. Обмінялися думками щодо розвитку українських ЗМІ", - написав глава АПУ і опублікував фото.

"Це якийсь похмурий піз*єц, що не роби", - з сумом пише на своїй сторінці блогер з ніком Богдан Карпенко. "Та вже....При всій моїй повазі до Матвія -- на ньому не варто піаритися Ложкіну...( Тим більше з таким жалюгідним провінційним вузлом краватки...", - написав у коментарях український економіст Михайло Кухар.

"Корпорація монстрів", "Черговий біженець-експерт?", "Який жах. Ложкін! На х*ра кремлівську нахабну консерву легалізував?", "Ганапольський має право на паспорт по Конституції, тому що народився у Львові, але ця фотка з Ложкіним просто вводить у депресію , як подумаю хто буде "світити" в нашому інформпросторі", - висловлюють різні точки зору інші користувачі в коментарях.

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...