"Косить" терористів: Стало відомо про спалах небезпечної епідемії на Донбасі

Окупанти приховують епідемію кору, що косить бойовиків на Донбасі.

Ілюстрація: Comments.UA

Епідемія кору загрожує окупованим районам Луганської та Донецької областей, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр штаба АТО.

Повідомляється, що окупаційні "адміністрації", що керують окупованими районами Луганської та Донецької областей, докладають чимало зусиль аби приховати спалахи інфекційних захворювань в "підрозділах" російсько-окупаційних військ.

"Через лояльні до ідеї "русского міра" ЗМІ кремлівські найманці час від часу поширюють завідомо неправдиві новини на кшталт: "тисячі громадян з підконтрольних українському Уряду територій скористалися медичними послугами "республіканських ескулапів". Насправді ситуація з наданням медичних послуг на окупованих територіях є критичною", - йдеться у повідомленні.

За інформацією розвідки штабу АТО командування "армійських корпусів" російсько-окупаційних військ приховує факти захворювання особового складу на кір.

"На сьогодні медичної допомоги потребують більше трьох десятків "їхтамнєтов" так званих окремої артилерійської бригади та 3 мотострілецької бригади "1 АК". Зважаючи на те, що різноманітні інфекційні хвороби ширяться серед "боєвого братства" з геометричною прогресією можна з певною долею ймовірність припустити, що це лише початок епідемії", - йдеться у повідомленні.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...