Ковдрою прикрився? Насіров прийшов працювати головою ДФС попри відсутність рішення Кабміну

Колишній голова ДФС Роман Насіров повернувся на роботу, хоча Кабмін таке рішення не ухвалив. Про це розказало джерело в секретаріаті Кабміну, повідомляють Патріоти України.

Повідомляється, що у рішенні суду від 11 грудня йдеться про його негайне поновлення на посаді, однак такого рішення з боку уряду немає.

"У рішенні суду йдеться про негайне його поновлення на посаді. Повинно було бути відповідне рішення Кабміну. Його немає. Уряд жодного рішення не ухвалював, Насіров захопив будівлю державної установи", - повідомило джерело у секретаріаті Кабміну. "Ми дізналися сьогодні о 15 годині, що Насіров зайшов до свого колишнього кабінету", - додало джерело.

Джерело: УНІАН

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...