Крадуть небідні, або "Еліта" нації: Депутатка-мільйонерка від "Батьківщини" звинувачується у крадіжці мобілки - ЗМІ

Принади демократії як змагального процесу. Соратники намагаються зам’яти скандал, опоненти навпаки – роздути. Правова система, сподіватимемось, залишиться неупередженою.

Працівниця земельного відділу Лубенської РДА повідомила до поліції про зникнення мобільного телефону після візиту голови районної організації ВО «Батьківщина», депутата районної ради Тетяни Гребінник, зазначають Патріоти України.
Крадений телефон було вилучено правоохоронцями в офісі Лубенської районної організації ВО «Батьківщина». Наразі Тетяні Гребінник оголошена підозра про вчинення злочину.

Варто зазначити, що пані Гребінник дуже небідна особа. Відповідна інформація відображена в електронній декларації депутатки за 2017 рік. Отже жінка є одноосібним власником двох будинків у населеному пункті Остапівка на Полтавщині.

Помешкання площею 109 кв. м. Гребінник придбала у травні 2007 року, а вже у грудні 2008 року вона стала власником ще одного житлового будинку площею 96 кв. м. Загалом за нерухомість депутат «Батьківщини» заплатила 210 тисяч гривень.

Із доходів за 2017 рік Тетяна Гребінник задекларувала 16 804 грн. пенсії та 4 тис. грн. благодійної допомоги від Управління соціального захисту населення Лубенської районної держадміністрації.

У своїй декларації Гребінник також вказала, що є членом Лубенської районної організації ВО «Батьківщина».

Джерело: Інформатор

Шанс на "перелом": Україна повинна посилити атаки на залізничну мережу Росії, - The Telegraph

середа, 1 травень 2024, 16:49

У той час як довгоочікувана американська військова допомога, нещодавно ухвалена Конгресом, починає надходити до Європи протягом наступних днів і тижнів, агресивна війна Росії зазнає змін, оскільки Київ збільшує кількість операцій всередині РФ. Це відбу...

Нестача боєприпасів дала про себе знати: На Україну чекає важке літо, оскільки Росія готує великий наступ, - аналітик

середа, 1 травень 2024, 16:45

Ймовірно, це буде дуже важке літо для українських сил перед обличчям посилення російських атак, каже військовий аналітик Шон Белл, пише news.sky.com, передають Патріоти України. Головком Збройних Сил України Олександр Сирський заявив, що війська були з...