"Країна розвивається, їй допомагає МВФ": Царьов зробив дивну заяву про "багату Україну" (відео)

Одіозний політик пояснив, що гривня є стабільною валютою як для країни, на території якої йде війна.

Царьов зробив заяву про "багату Україну". Фото: скріншот з відео.

У мережі спливло відео з екс-нардепом від Партії Регіонів, прихильником ''русского міра'' Олегом Царьовим, де він називав Україну багатою країною і розхвалив її політику. Так, один з ідеологів ''відділення'' Донбасу в ефірі прокремлівського телеканалу заявив, що в Україні добре розвинена економіка, передають Патріоти України.

"Україна – багата країна, допомагає МВФ. Україні не дадуть впасти. Ситуація не така погана, як іноді здається звідси", – здивував своєю заявою російський пропагандист.
Царьов пояснив, що гривня є стабільною валютою як для країни, на території якої йде війна. "Проведена бюджетна децентралізація. Досить багато правильних рішень зроблено, які дозволяють країні розвиватися", – визнав Царьов.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...