"Краще б ти покинула курити в знак протесту": Соцмережі відреагували на заяву Савченко про голодування

Народний депутат України Надія Савченко почне голодувати завтра, бо сьогодні вона вже поснідала.

Надія Савченко. Фото: Твіттер.

Під час прес-конференції депутат Надія Савченко заявила, що в знак протесту проти "бездіяльності влади всього світу зі звільнення українців з полону" оголошує голодування. Ця заява Савченко стало приводом для обговорення в соціальних мережах, пишуть Патріоти України.

"Скажу обережно. Щоб так професійно профанувати гандизм, як робить Савченко, однією солдатської голови мало. Колись, я сподіваюся, і політтехнологам дістанеться по морді", - вважає журналіст Євген Іхельсон.

А журналіст Олександр Міхельсон вирішив, що приказка "Хто не працює, той не їсть" спочатку була сказана саме Надією Савченко.

"Потрібно попрацювати. Але не сьогодні. Сьогодні я вже відпочив. Завтра попрацюю. За мотивами Савченко", - пожартував журналіст Михайло Криволапов.

"Після вчорашнього конфузу з Луценком, Сергій Лещенко нервово думав як зробити так, щоб всі про це швидше забули. І тут його осяяла геніальна думка: "Надя! Прес-конференція-голодовка-син Порошенко не звільняє полонених! "- Сергій зітхнув з полегшенням і продовжив свій відпочинок в Ісландії ", - пожартувала Катерина Рошук.

"Депутат від "Батьківщини" Надія Савченко заявила, що оголошує голодування, протестуючи проти "бездіяльності влади та світу" в питанні звільнення українських заручників. "Я пропонувала президенту реальні дії для обміну полоненими: треба почати віддавати людей першими. Але в полоні не сидять діти Петра Олексійовича, а на ваших дітей йому плювати ... Виходьте на Банкову, вимагайте зустрічі і звіту від президента як від гаранта Конституції ... ", - вважаю, що Надія права і ми повинні до неї прислухатися! І тому першою Росії ми повинні повернути саму Савченко! ", - запропонував Іван Примаченко.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...