Кремль рятує свої "рупори"? Портнов терміново залишає NewsOne

За словами Андрія Портнова, він більше не буде мати ніякого відношення «до інформаційної, адміністративної або іншої діяльності телеканала».

Андрій Портнов. Фото: РБК.

Андрій Портнов, який працював заступником голови Адміністрації президента Януковича, а зараз живе у Відні, в зв'язку зі зміною власника телеканала NewsOne, вирішив розірвати договір про управління медіа-ресурсом. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

«До всіх подій навколо NewsOne додалося ще одне. На каналі змінюється власник. На рішення про зміну структури власності я вплинути не можу... У зв'язку цим, я ініціював розірвання договору про управління NewsOne», - написав він.
За словами Портнова, він більше не буде мати ніякого відношення «до інформаційної, адміністративної або іншої діяльності телеканала». Нагадаємо, сьогодні також стало відомо, що власником телеканала NewsOne став народний депутат від «Опозиційного блоку» Тарас Козак. Корпоративні права передав йому батько нардепа Євгена Мураєва.
А директором компанії ТОВ «Новини 24 години» - телеканал NewsOne, в п'ятницю, 5 жовтня, став Юрій Будяк, який очолював «112 Україна». Інформація про це з'явилася в реєстрі Міністерства юстиції. Портнов отримав управління каналом в кінці серпня і взяв під контроль інформаційну політику NewsOne.

4 жовтня український парламент вирішив звернутися в РНБО з проханням розглянути питання накладення обмежень за антидержавну діяльність на телеканали «112 Україна» і NewsOne. У NewsOne хочуть анулювати дозволи на діяльність, заборонити використовувати радіочастотний ресурс України, розпоряджатися своїм майном і активами і ввести інші обмеження. Санкції пропонується ввести відносно компанії «Новини 24 години», яка виходить в ефір під логотипом NewsOne.

"Якщо розглядати літню кампанію": Полковник ЗСУ назвав два українських міста, які під загрозою окупації

четвер, 18 квітень 2024, 18:22

Під час літнього наступу Росія, ймовірно, зосереджуватиме свої головні зусилля у напрямку Часового Яру й Покровська. Таку думку висловив військовий експерт, полковник ЗСУ, речник Генерального штабу ЗСУ (2014-2017 рр.) Владислав Селезньов в етері телека...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....