Кремлівські "хотєлки": У Лаврова висунули вимогу до України оприлюднити списки своїх шпигунів

На думку представника російського дипвідомства Захарової, треба з'ясувати, хто в мерії Києва, в Адміністрації президента України, а також які опозиційні сили і радикальні організації "працюють на Москву".

Марія Захарова. Фото:www.kp.ru

Міністерство закордонних справ РФ хоче, щоб в Україні були опубліковані списки російських шпигунів. Про це на брифінгу в Москві заявила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

"Украинская сторона все время обвиняет Россию в том, что то тут, то там Россия каким-то образом влияет; что, оказывается, многие внутриполитические решения и действия, которые предпринимаются на территории Украины – инспирированы Москвой. Я думаю, что будет вполне честно, чтобы украинская сторона опубликовала список лиц, которые, по ее мнению, являются агентами Кремля, проинвентаризирует и проанализирует людей, они же люстрацией занимаются, не знаю, она закончилась или нет", - підкреслила вона.

На думку Захарової, треба з'ясувати, хто в мерії Києва, в Адміністрації президента України, а також які опозиційні сили і радикальні організації "працюють на Москву".

"Пусть они четко скажут, кого они подозревают среди украинских граждан в отработке заказа из Москвы. Нельзя же голословно обвинять", - сказала вона.

Захарова також розповіла, що два роки тому питала в українського дипломата, чи бачать в Україні, що радикали працюють проти країни, на що було заявлено, що вони можуть працювати на Росію.

"Получается интересная история. Мы выступаем против украинских радикалов, пытаемся доказать, что это деструктивно для Украины, для украинского народа, а вы же нас в этом обвиняете. Пусть они проинвентаризируют, дадут свои выкладки и скажут", - сказала вона.

На її думку, не можна говорити, що в усьому поганому, що відбувається в Україні, винна Росія.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...