Кремлівські нелюди: На Сирію Росія скидала "вакуумні бомби", - ЗМІ

Доведено застосування касетних бомб проти мирного населення, тепер отримано доказ скидання на людей вакуумних. І знаходяться ще, хто хоче спілкуватися з територією мороку!

Сирія. Момент вибух. Фото: thetimes.co.ukМіжнародні ЗМІ надали повідомлення про те, що російські ВКС використовували термобаричні бомби в безпосередній близькості від житлових кварталів сирійського міста Алеппо в ході підготовки до його штурму, порушивши міжнародні конвенції, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Росія грубо порушує міжнародні конвенції, скидаючи на житлові квартали в сирійському місті Алеппо бойові запальні засоби, схожі на білий фосфор, що вважається прелюдією до наземного штурму, щоб повернути собі місто", - сказано в повідомленні.

На опублікованому виданням фото нібито відображено момент вибуху термобаричної бомби, поруч з міськими районами, вважають експерти. Відзначається, що термобарична бомба вважається найпотужнішою зброєю після ядерного озброєння, а її дія може мати катастрофічні наслідки для цивільного населення.

У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...