Кремлівські "щупальця" у серці України: У Києві зірвали сепаратистський захід (відео)

У Києві зірвали збори проросійської партії, організатори якої стоять за спробою вбивства Бабченка.

У п'ятницю, 6 липня, громадська організація С14 зірвала у Києві збори проросійської партії "Розумна сила", керівництво якої, за даними СБУ, стоїть за спробою вбивства російського журналіста Аркадія Бабченка.

Про це у себе у Facebook розповіли самі активісти, передають Патріоти України.

"Зірвали шабаш проросійської партії "Розумна сила". Заступник голови Олександр Савченко отримав справедливу винагороду за свою діяльність", - прокоментували події в С14.

Зазначимо, що раніше у Службі безпеки України повідомили, що організатори замаху на Бабченка причетні також до фінансування Росією партії "Розумна сила".

Про це свідчать переговори підозрюваних в організації спроби вбивства журналіста.

"У них є партія, з якою вони працюють, я дам тобі почитати і ти зрозумієш... У них тут є партія "Розумна сила" називається. Вони її фінансують. Гроші він мені передає, а я їм передаю", - йдеться в розшифровці запису.


Крім того, у Мережі оприлюднено відео зриву сепаратистського заходу.


Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...