Кремлівський гібрид: Мураєв створив нову політичну партію зі "скрепною" назвою

До речі, у Росії вже кілька років існує політична партія з такою самою назвою.

Євген Мураєв. Фото:РИА Новости

Народний депутат України Євген Мураєв очолив нову політичну партію "Наши" (рос.). Про це він сам повідомляє на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Ми провели з'їзд з делегатами від регіональних організацій партії, з сьогоднішнього дня я офіційно очолюю партію "НАШИ", яка зареєстрована в Мін'юсті і вже почала зростати", - пише він.

При цьому депутат також заявив, що політична програма нової партії буде представлена трохи пізніше. Відомо, що в Росії вже кілька років існує політична партія з точно такою ж назвою.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...