"Кремлівський папа" невдоволений: Амана Тулєєва "ушли"

​Некоронований король Кемерового після десятків років губернаторства областю подав у відставку на тлі скандалу і розслідування пожежі у ТЦ "Зимняя вишня". Навряд цей крок став самостійним рішенням путінського феодала

У відеозверненні Тулєєв сказав, що зробив усе, що міг, і висловив запізніле співчуття рідним загиблих під час пожежі, повідомляють Патріоти України з посиланням на РІА "Новости".

"Усі ми переживаємо страшну трагедію, яка сталася в Кемерові 25 березня. Ми втратили 64 людини і більшість з них - діти. Наші діти. Кожен з нас ось все це пропустив вже через своє серце, весь цей жах, біль цієї катастрофи ... Разом з нами сумує і вся Росія, і весь світ", - заявив він.

"Я зробив усе, що міг. Зустрівся з сім'ями загиблих, постарався вирішити питання з наданням допомоги. Ще раз висловлюю найглибші співчуття. Але треба ж жити, далі жити. Жити, щоб зберігати пам'ять про тих, кого ми втратили", - додав Тулєєв.

Як відомо, пожежа у торговому центрі "Зимова вишня" у Кемеровому сталася 25 березня. За даними МНС РФ, під час пожежі загинули 64 людини, в тому числі 41 дитина, є також госпіталізовані. Також є інформація про зниклих безвісти, але їхня кількість різниться.

У справі про пожежу у ТРЦ затримали п'ятьох осіб. Президент Росії Володимир Путін назвав причиною пожежі у ТЦ недбалість людей. 27 березня на стихійному мітингу у Кемерові родичі загиблих і постраждалих під час пожежі вимагали відставки глави регіону. Схоже Москва дослухалась, щоб «випустити пар».

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...