Кролик без пасхальних яєць: Українці про те, чим міг закінчитися конфлікт Барни та Яценюка

У мережі продовжують жартувати над інцидентом у Верховній Раді.

Яценюк та Барна вже встигли стати героями фотожаб. Фото:doba.te.ua

Багато українців вважають, що без втручання депутатів, конфлікт між Яценюком і Барною закінчився б тим, що кролик залишився без пасхальних яєць. Такі результати он-лайн опитування, проведеного виданням «Обозреватель», повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під час голосування, що проходило на сайті, користувачам поставили питання: «Як міг би завершитися конфлікт Яценюка і Барни, якби не втрутилися нардепи?» В опитуванні взяло участь більше шести тисяч чоловік.

На думку 47% респондентів, кролик залишився б без пасхальних яєць. 17% очікувало появу в кадрі ноги Парасюка. 16% опитуваних прогнозувало зізнання Ляшко Барні в коханні. 12% висловили думку, що Барна відніс би Яценюка з Ради до РАГСу. І всього лише 9% учасників голосування висловило впевненість в тому, що Яценюк подав би у відставку.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...