"Кровавая каша": Розкрито "гарячий" план Суркова по Донбасу (відео)

Найближчим приводом для відновлення гарячої фази війни на Донбасі стануть вибори президента України. У разі, якщо результати не влаштують Москву, почнеться новий етап вторгнення. Як пише в своєму блозі журналіст Денис Казанський, про це йшлося на минулій 15 лютого в Москві так званій раді командирів "Союзу добровольців Донбасу", повідомляють Патріоти України.

Як відомо, захід очолював москвич Олександр Бородай, який навесні 2014 року створював "ДНР" в Донецьку, а куратором "союзу" є помічник президента Росії Владислав Сурков.

"Сурков - особа цілком офіційна. Тобто, російська влада вже не може сказати, що не має ніякого відношення до бойовиків, раз сам Сурков приходить на їх з'їзди і виступає там. Але головне - навіть не сам факт присутності Суркова, а то, що кажуть його підопічні. В ході свого виступу Олександр Бородай, сидячи поруч з Сурковим, відкрито заявив про необхідність відновлення гарячої фази війни на Донбасі і заявив польовим командирам бойовиків, що найближчим приводом для нового вторгнення в Україну можуть стати вибори. Мовляв, якщо їх результат нас не влаштує, будемо влаштовувати "криваву кашу". Так, прямо так і сказав - "без кривавої каші не обійдемося", - підкреслює Казанський.

"Поки наші дурні тут вірять в "громадянську війну" або зовсім намагається війну не помічати, росіяни в Москві в присутності помічника президента Росії спокійно і буденно обговорюють, як пролити в Україні побільше крові. І керівництво РФ уже не зможе сказати, що воно не при справах і що це внутрішні проблеми самої України", - резюмував він.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...