Кримський міст: Справжня мета не економічне сполучення, - генерал Романенко

Генерал пояснив справжнє призначення Кримського моста

Споруджуючи Кримський міст, Російська Федерація переслідувала, перш за все, військову, а не економічну чи будь-яку іншу мету. Таку думку висловив екс-заступник начальника Генштабу ЗСУ, генерал-лейтенант запасу Ігор Романенко, інформують Патріоти України.

За його словами, переміщення військової техніки по Кримському мосту в даний час - "тактичне питання", але в разі перекидання по ньому великої кількості озброєнь і військ це може привести до "стратегічних наслідків".

"Поки запущена тільки автомобільна частина мосту, але ситуація стане більш небезпечною, коли буде введена в експлуатацію залізнична частина", - попередив генерал.

Він підкреслив: про економічний ефект від Кримського мосту можна говорити лише за однієї умови: "відновлення нормальних відносин з Україною".

"Поки цього немає, доцільність мосту - в першу чергу, військова", - переконаний він.

Игор Романенко / Google Images

Джерело: Обозреватель

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...