Куля у лоб: Скандальний Добкін шокував листом до Святого Миколая

Політик попросив знищити частину української "політеліти".

Фото: ЗМІ

Скандальний народний депутат України Михайло Добкін написав дивний лист до Святого Миколая, у якому попросив смерті для екс-прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, а також помріяв про розчленування народних депутатів від "Народного фронту" Тетяни Чорновол та Сергія Пашинського. Пост він опублікував на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Хоч я далеко вже не дитина, але у мене теж є побажання до Святого Миколая. А так, як прохання моє і ситуація не зовсім стандартні, то і бажання мої не зовсім звичайні. Хочеться мені, що б Святий Миколай не мені приніс щось, а, навпаки, забрав!" - написав скандальний політик.

Потім він перерахував практично все політичне керівництво країни з проханням до Миколи забрати їх звідти.

"Якщо кого-небудь забув, напишу в наступному році. А інших самі винесемо. Якщо забудете забрати Пашинського з Тетяною Чорновіл - нічого страшного. Пришлемо Вам їх самі. По частинах. Яценюка можна не забирати. Виконайте, шановний Святий, його бажання. Надішліть йому кулю у лоб. Можна відразу три. Він заслужив!" - підсумував Добкін.

Через деякий час нардеп опублікував скріншот із назвою новини, написаної на основі його заяви, і обурився, що журналісти всерйоз сприйняли його "стьоб" а також переплутали в ньому персонажів.

"Невиліковні дебіли! По-перше, це стьоб. По-друге, не Луценка, а Яценюка. По-третє - Святий Миколаю, забери цих псевдожурналістів, допоможи нам поліпшити генофонд!" - вибухнув нардеп гнівною тирадою на адресу українських ЗМІ.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...