Курс незмінний: Прем'єр Італії підтримав Україну та висловився за збереження санкцій проти РФ

Зустріч Маттео Ренці та Петра Порошенка відбулася на саміті НАТО у Варшаві.

Петро Порошенко провів зустріч з Маттео Ренці на саміті НАТО у Варшаві. Фото:ua.censor.net.ua

Український президент Петро Порошенко провів зустріч з італійським прем'єром Маттео Ренці у Варшаві. Про це повідомляється на офіційному сайті президента, інформують Патріоти України.

Маттео Ренці подякував за знайдені українськими правоохоронцями художні шедеври, викрадені з музею у Вероні.

У свою чергу, Петро Порошенко поінформував про погіршення ситуації з безпекою на Донбасі. Співрозмовники скоординували позиції перед сьогоднішньою зустріччю Великої п'ятірки + Україна за участю лідерів США Барака Обами, Федерального Канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда, прем'єр-міністра Великобританії Девіда Кемерона і Прем'єр-міністра Італії Маттео Ренці.

Лідери також погодилися, що сьогодні дуже важливо зберегти єдність в підтримці України. Прем'єр-міністр Ренці зазначив відданість Італії в питанні збереження санкцій проти Росії, якщо Москва не виконає Мінських домовленостей.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...