''Кинемо 200 тисяч на Донбас!'': На росТБ влаштували нову істерику і пригрозили ''звільнити'' Україну (відео)

Кремлівський пропагандист, директор Центру вивчення країн Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров закликав Росію створити величезну армію, яка займатиметься винятково повною окупацією України, повідомляють Патріоти України.

За його словами, її слід кинути на Донбас, де з'єднати з терористичними угрупованнями. Крім захоплення України ця армія повинна зруйнувати військові об'єкти НАТО у разі розміщення таких на її території. Маразматичними фантазіями рупор Кремля поділився в ефірі пропагандистської програми "Вечір із Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Россия 1".

"Найефективніше попередження агресії це превентивний удар, завдання удару по цій території та формування української національно-визвольної армії, яка підпорядковувалася б уряду у вигнанні, яка має вступити на територію України і звільнити її та ліквідувати все, що пов'язано з ворожим до Росії! За короткий час 100-200-тисячну армію можна створити. Перемістити її на Донбас, з'єднати з донбаським "ополченням", — озвучив злочинний план Багдасаров.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: