Латвійські військові знову зафіксували біля своїх берегів кораблі РФ

Російський буксир "Нептун" класу "Охтенський" та десантний катер "Денис Давидов" знаходилися на відстані 11 морських миль від кордону Латвії.

Десантний катер «Денис Давидов». Фото: arms-expo.ru.

Збройні сили Латвії у четвер зафіксували кораблі ВМФ РФ поблизу кордонів країни. Про це у Твіттері повідомляють Національні збройні сили Латвії, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"21 липня на відстані 11 морських миль від кордону Латвії було виявлено російський буксир "Нептун" класу "Охтенский" та десантний катер "Денис Давидов", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, військові кораблі й літаки РФ з початком конфлікту в Україні і загостренням стосунків між Заходом і РФ все частіше фіксують поблизу повітряних і морських кордонів Балтії.

Зокрема, в 2015 році російські військові літаки фіксували неподалік кордонів Латвії понад 270 разів.

При цьому повітряний і морський простір держав вони не порушують, однак у випадку літаків йдеться про загрозу для цивільної авіації.

В країнах Балтії і Британії неодноразово заявляли, що польотами своїх літаків біля їхніх кордонів Росія демонструє силу і тестує реакцію НАТО.

А куди ж усі вони поділися?: Глава МВС РФ заявив про брак 152 тисяч співробітників (відео)

середа, 15 травень 2024, 13:32

На тлі тривалої війни проти України у кремлівського режиму почали закінчуватися силовики. Про це під час свого виступу у раді федерації заявив глава МВС країни Володимир Колокольцев, передають Патріоти України. За його словами, наразі відомству не вист...

"Росіяни почали займати позиції на вулицях Вовчанська": Начальник патрульної поліції міста розповів про ситуацію (відео)

середа, 15 травень 2024, 13:05

У спробах зайти в місто російські окупанти продовжують знищувати Вовчанськ – зберігається напружена ситуація, противник займає позиції на вулицях. Правоохоронці перебувають у Вовчанську та допомагають евакуйовувати населення. Про це повідомив начальник...