"Лаврову потрібна вся Україна", - Портников про підступний план Москви

"Путінський Ріббентроп Сергій Лавров у прямому ефірі радіостанції "Комсомольськая правда" відкинув ідею визнання Кремлем бандитських "республік Донбасу", - пише у своєму блозі політолог Віталій Портников, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Ви хочете визнати ДНР і ЛНР? А далі? Втратити всю решту України, залишити її нацистам?", - запитав він у пропагандистів, що вели розмову.

Таким чином, голова російського зовнішньополітичного відомства чергового разу підтвердив висновки аналітиків і українських спецслужб, які констатували спрямованість Кремля на захоплення всієї території України, «окупованої ганебним режимом».

"Український народ немає до цього жодного стосунку і переважна частина українського народу ... бажає позбутися цього ганебного режиму", - зазначив Лавров. Як Росія вміє приходити на допомогу "переважній частині народу", ми добре знаємо з численних вторгнень танків Кремля, від Будапешту до Донецьку. І кожного разу нам розповідають, що народ ні до чого - угорський, чеський, словацький, афганський, грузинський, український ... Це все «ганебні режими», які потрібно знищити разом із місцевим населенням.

Так що передноворічне інтерв'ю Лаврова просто нагадує, що політика Кремля не змінюється. І відмова від визнання бандитів - це просто констатація бажання перетворити на "ДНР" всю Україну. І не тільки шляхом допомоги своїм союзникам на виборах в нашій країні, до речі.

У тому ж інтерв'ю Лавров звинуватив Київ у підготовці провокації "на кордоні з Росією в Криму" після закінчення терміну воєнного стану у нашій країні. А це звинувачення - прямий доказ того, що Росія не припинила підготовки до прямого військового вторгнення в Україну і не забула про сухопутний коридор до окупованого Криму".

Джерело: Еспресо.ТV

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...