"Легітьомний" повертається? Янукович анонсував своє повернення в політику (відео)

Межигірський утікач запевнив, що підтримує зв'язки з діючими українськими політиками.

Віктор Янукович. Фото: скрін відео

Колишній президент Віктор Янукович, який втік з України в лютому 2014 року після масових протестів у Києві, заявив про бажання повернутися до політичної діяльності. Про це він повідомив в інтерв'ю РИА Новости, інформують Патріоти України.

"Хочу повернутися в політику. Я сьогодні ... Те, що в моїх силах, я роблю все. По-перше, багато допомагаю людям, яких переслідують в Україні, які вже виїхали, припустимо, за межі України. І не тільки в Росію. У Росії, само собою підтримую з ними зв'язок. Чим можу, тим і допомагаю", - сказав Янукович.

Він розповів, що підтримує зв'язки з діючими українськими політиками. "Багато з них сьогодні вже не так соромляться і не так бояться, як це було, умовно кажучи, рік тому. Вони вже комфортно себе почувають, коли ми зустрічаємося і обговорюємо питання", - сказав Янукович.

Нагадаємо, після втечі з України Янукович переховується в Росії. Правоохоронні органи України оголосили його в розшук.

Розгром ворога під Новомихайлівкою був феєричним: Як БТРи окупантів злітали в повітря (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:56

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали чергове відображення російського штурму в районі Новомихайлівки, передають Патріоти України. На кадрах показано невдалу спробу росіян здійснити швидкий штурм позицій українських захисників...

Готують наступ? Росія створила нове угруповання військ - де воно діє

вівторок, 16 квітень 2024, 7:49

Окупаційні війська Росії створили нове угруповання "Сєвєр", яке вже виконує бойові завдання на Бєлгородському напрямку. Вперше про "Сєвєр" згадали у зведенні Міноборони РФ 14 квітня, передають Патріоти України. "Інформаційний спротив" повідомив, що угр...