"Летят перелетные птицы...": Провідне підприємство Донеччини українські чиновники довірили колаборанту з "ДНР" - ЗМІ

Голова Донецької облдержадміністрації каже, що нічого не знає про антидержавну діяльність підлеглого

Генеральним директором обласного комунального підприємства "Донецьктеплокомуненерго" (базується в Костянтинівці) став Віктор Рогачов. Про це повідомив глава Донецької облдержадміністрації Олександр Куць, передають Патріоти України.

З 2005 року Рогачов очолював комунальне підприємство "Донецькміськтепломережа", був депутатом від "Партії регіонів" Донецької міськради кількох скликань. Після того, як в 2014 році угруповання "ДНР" взяло під контроль Донецьк, Рогачов продовжив роботу в комунальній сфері міста.

20 жовтня 2014 року він доповідав про ситуацію з опаленням представникам "ДНР". Відео з цим епізодом публікував сепаратистський ЗМІ.

У лютому 2015 року український журналіст зустрів Рогачова на залізничному вокзалі Запоріжжя, де той чекав поїзд на Київ.

25 жовтня Рогачов відвідав колегію ДонОДА в Краматорську.

У коментарі "НД" глава ДонОДА Куць сказав, що інформація про зв'язки Рогачова з "ДНР", за його інформацією, не відповідає дійсності.

"Кримінальних проваджень проти нього немає", - зазначив губернатор.

За словами Куця, перед Рогачовим стоїть завдання відновити роботу "Донецьктеплокомуненерго", яке зараз "перебуває в занепаді".

"Якщо йому це не вдасться, то попрощаємося з ним", - додав глава ДонОДА.

У декларації Рогачова зазначено, що в 2017 році він став власником квартири в Києві вартість понад 2 мільйони гривень.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...