Лякають НАТО: У Росії похвалилися гіперзвуковою зброєю (фото, відео)

Міністерство оборони Росії за дорученням президента РФ Володимира Путіна провело випробувальний пуск ракети комплексу "Авангард", повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Кремля.

Так, пуск був проведений бойовим розрахунком з'єднання РВСП із позиційного району Домбаровський по умовній меті на полігоні Кура в Камчатському краї.

Під час польоту на гіперзвуковій швидкості крилатий блок зробив вертикальне та горизонтальне кероване маневрування і в призначений час вразив умовну ціль.

Перший полк комплексів із блоком "Авангард" заступить на бойове чергування у Домбровській дивізії РВСП у 2019 році.

"Авангард" — бойовий блок, який здатний здійснювати польоти в щільних шарах атмосфери на міжконтинентальну дальність на швидкості, яка перевищує число Маха (швидкість звуку) у понад двадцять разів.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...