Любить шматувати папери: У Білому домі розповіли про незвичайне "хобі" Трампа

Склеюванням обривків займається цілий відділ в адміністрації президента.

Фото: eadaily.com

Президент США Дональд Трамп любить розривати на дрібні шматочки важливі документи. Про це виданню Politico заявили колишні співробітники Білого дому, повідомляють Патріоти України.

За їхніми словами, їм неодноразово доводилося збирати по шматочках і склеювати важливі папери. Зокрема, Соломон Лерті, відповідальний за документообіг президентської адміністрації, розповів, що вперше за 30 років роботи йому довелося проводити години, збираючи, як пазл, порвані папери за допомогою скотча. Він уточнив, що іноді документи були порвані навпіл, а іноді нагадували конфетті.

Варто зазначити, що згідно із законом Білий дім зобов'язаний зберігати всі документи, листи, пам'ятки і записки, з якими має справу президент, і передавати їх на збереження до Національного архіву США. Однак помічники Трампа не змогли переконати його позбутися шкідливої звички: президент рве всі папери, з якими він закінчив роботу.

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...