"Людям нема чого робити": Савченко відповіла на петиції про позбавлення її мандата і звання Героя України

Нардеп наголосила, що отримала звання ще коли була в полоні.

Надія Савченко. Фото: ЖЖ

Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко розцінює появу величезної кількості петицій із вимогою позбавити її мандата і звання Герой України на сайті президента як несерйозність. Свою думку вона висловила в ефірі телеканалу "112 Україна", повідомляють Патріоти України.

"Мені здається, що все це - наша політика. У нас, на жаль, не політика, а політиканство, на жаль, все це прийняло таку несерйозність. Це як атракціон. Якби там було ще дві петиції, я б ще зрозуміла. Якщо їх 20, то не вважаю за необхідне навіть читати. Мені все одно. Мені здається, що це від того, що людям нема чого робити. Той, хто зайнятий справою, дурницями не переймається", - зазначила Савченко.

"Мені подобається пісня Тартака "Я не хочу бути героєм України". Свого часу він дуже точно про це сказав", - зазначила Савченко. Нардеп наголосила, що отримала звання ще коли була в полоні.

"Якби мені люди не писали тисячі листів, в яких говорять, що ти - Герой України, то напевно відмовилася б від цієї зірки відразу ж", - розповіла Савченко, додавши, що вона не має права "плюнути в обличчя людей". Савченко запевнила, що буде робити все, щоб бути гідною звання.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...