"Люди втомилися від ракет": Рейтинг довіри до Путіна рекордно падає, - соціологи

Рейтинг довіри до президента Росії Володимира Путіна знизився до нового історичного мінімуму і склав 32 відсотки. Про це свідчать дані опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦВГД), повідомляють Патріоти України.

Цей показник зафіксовано після виступу президента перед Федеральними зборами 20 лютого. Кремль планував зупинити зниження рейтингу позитивним посланням Путіна до депутатів, писала раніше газета "Ведомости".

У лютому на тлі зниження рейтингу довіри до Путіна газета повідомляла з посиланням на джерела, що послання Федеральним зборам хотіли провести в березні і приурочити до п'ятиріччя анексії Криму Росією, однак пізніше виступ вирішили перенести. За словами одного з джерел видання, це могло бути пов'язано з "бажанням зупинити падіння рейтингів".

Телеканал "Дождь" перед виступом президента повідомляв, що в Кремлі намагалися знайти позитивні теми для послання Путіна. Це відбувалося на тлі низьких рейтингів влади, зазначало видання. "Люди втомилися від ракет", – цитував канал одне зі своїх джерел.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....