Люди вийшли під кримськотатарськими, українськими та турецькими прапорами: У Стамбулі вимагали Путіна забратися з Криму, а світ "Зупинити монстра"

Активну участь в акції взяла і дружина голови Меджлісу кримськотатрського народу Мустафи Джемілєва Сафінар Джемілєва. За різними оцінками у Турецькій республіці проживає до 20 млн нащадків вихідців з Кримського півострову

У Стамбулі вимагали деокупації КримуУ центрі найбільшого міста Туреччини, на площі Бейазит, відбувся мітинг за деокупацію Криму. Його учасники вимагали деокупації півострова та звільнення Росією всіх незаконно ув’язнених українців, зазначають Патріоти України. Учасники акції вважають Росію стала загрозою для цілого світу, повідомила кримськотатарська громада міста повідомила на своїй сторінці у Facebook.

На мітингу зачитали спільну заяву. Присутні наголосили, що жорстокість до кримськотатарської спільноти з боку Росії не зменшилася з часу окупації півострова.

Ігноруючи всі види міжнародного права, угоди і правила, озброєні тирани Путіна та його послідовники використовують протягом цих п'яти років найжорстокіші методи, щоб узаконити і забезпечити визнання окупації Криму, – наголосили активісти.

"Вчора – Сталін, сьогодні – Путін", "Росіє, геть руки від Криму", "Путін – вбивця, забирайся з Криму", "Припинити бандитизм Кремля і повернути викрадених", – написали присутні на своїх плакатах.

Мітингувальники наголосили, що "для миру і спокою весь світ повинен об'єднатися і знайти спосіб зупинити злого монстра".

Учасники вийшли під кримськотатарськими, українськими та турецькими прапорами

Присутні вимагали деокупації півострова/ Фейсбук İstanbul Kırım Derneği

Мітингарі закликали світ "зупинити злого монстра"/ Фейсбук İstanbul Kırım Derneği

Активну участь в акції взяла і дружина голови Меджлісу кримськотатрського народу Мустафи Джемілєва Сафінар Джемілєва. "Окупований Росією Крим бореться проти різних утисків, кримські татари не піддаються цим утискам", – наголосила вона.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...