"Людина, крім літра горілки, ні в чому не розбирається": Москаль в прямому ефірі "накинувся" на Савченко

Голова Закарпатської ОДА жорстко висловився на адресу нардепа.

Нардеп Надія Савченко ні в чому окрім літра горілки не розбирається. Про це заявив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, коментуючи звинувачення Савченко щодо контрабанди сигарет до Євросоюзу, повідомляють Патріоти України.

На думку Москаля, журналістам слід через місяць перевірити, як депутат виконала свою обіцянку надати правоохоронцям докази контрабанди сигарет з ОРДЛО в країни Євросоюзу.

«Хочу нагадати, – продовжив голова ОДА, – що за закарпатською митницею стоїть угорська, словацька та румунська митниці, які також перевіряють вантажі на можливу контрабанду. Значить, за логікою Савченко, я очолюю не тільки закарпатську, але й румунську, словацьку та угорську тютюнові мафії?».

Москаль запропонував Савченко розібратися в питанні до того, як вона робить заяви в прямому ефірі.

«А якщо людина, крім літра горілки ні в чому не розбирається… Спитайте самі її через місяць – де докази того, що вона сказала у вашій студії? Де ті “факти”, які вона, обійшовши всі забігайлівки, озвучує в прямому ефірі п’яним язиком? Я не хочу про це говорити, щоб не робити їй рекламу», – додав обурений очільник Закарпаття.

Як відомо, депутат журналістам заявила, що контрабанда сигарет з ОРДЛО йде через керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, а в ЄС – вже через Москаля.

Нагадаємо, 17 серпня Савченко зажадала посадити в тюрму українського військового Юрія Костіна, підтримавши тим самим «сепара-прокурора» з прифронтових територій.

«Те, що за арешт Костини так активно виступає московська агентеса Надія Савченко, бо «по очах бачить», що він убивця – чітке підтвердження того, що за багатьма спробами засадити наших Героїв за грати – стоїть Кремль», – прокоментував вимогу Савченко нардеп Андрій Лозовий.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...