Країна вимирає: Лукашенко закликав білорусів плодитися

Президент Білорусі натякнув, що країні потрібно підвищити чисельність населення.

Фото: belnovosti.by

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що чисельність населення Білорусі необхідно збільшити до 15 мільйонів осіб. Про це повідомляє "БЕЛТА", передають Патріоти України.

"Наше головне багатство - це людський капітал. В останні роки була позитивна динаміка приросту населення... Білорусь може прогодувати 20 млн осіб. А найголовніша наша задача, яку не ми, так наші діти повинні вирішити, - 15 млн населення. Це економічна безпека нашої країни, міць нашої держави, а вона завжди в людях", – заявив Лукашенко.

Виходячи з того, що кількість населення росте, президент Білорусі закликав не тільки зберегти нинішні показники, але і збільшити. "Необхідно цю динаміку не просто зберегти, її треба збільшити. Білорусь може прогодувати 20 мільйонів осіб", – зазначив Лукашенко.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...