Луценко просить зняти недоторканність з трьох нардепів: Названо імена (документи)

Генеральна прокуратура просить у Верховної Ради дозволу на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів із фракції "Опозиційний блок" Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва й Дмитра Колєснікова. Відповідні подання генпрокурор Юрій Луценко оприлюднив у вівторок вранці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Речниця Луценка Лариса Сарган також написала у Facebook: "Як і обіцяв генеральний прокурор, з початком нового сезону у парламенті повторно подані подання на трьох народних депутатів – Вілкула, Дунаєва та Колєснікова".

"Регламентний комітет ВР має розглянути ці три подання, після цього вони мають бути винесені на голосування в зал парламенту разом із четвертим поданням на нардепа Пономарьова, яке вже було розглянуте в комітеті", – додала Сарган.

Провадження щодо Вілкула й Колєснікова ініційовані прокуратурою Дніпропетровської області, а щодо Дунаєва – керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назаром Холодницьким.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...