Луценко заявив, що Сейшели доступні ледь не кожному українцю, в США зреагували

На думку екс-помічника глави Пентагону, слова Луценка можуть бути виборчим лозунгом.

Юрій Луценко. Фото: novosti-n.org

У США вважають, що слова генпрокурора Юрія Луценка про доступність відпочинку на Сейшелах для українців можна використати як передвиборний слоган. Так колишній заступник помічника глави Пентагону з питань України та Євразії Майкл Карпентер зіронізував у Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Генеральний прокурор України Юрій Луценко каже, що відпустка на курорті "Four Seasons" на Сейшельських островах - це те, що може собі дозволити "типовий українець середнього класу". Це буде хорошим слоганом для кампанії", - написав він.

Як відомо, 2 січня 2018 року генпрокурор Юрій Луценко і нардеп Ірина Луценко зафіксували в деклараціях, що отримали від старшого сина Олександра в подарунок по 170 тисяч гривень (близько 10 тисяч євро).

Юрій Луценко пояснив, що син подарував батькам поїздку - вся родина відпочила 7 днів за кордоном з нагоди вересневого весілля сина і 30-річчя спільного життя Юрія й Ірини Луценків.

Також генпрокурор заявив, що владна сім'я відпочивала на Сейшельських островах "без надмірностей" - і має законні кошти на це. "Відпочивати без проведення мітингів і дискусій я можу лише за кордоном", - пояснив голова ГПУ.

Журналісти програми "Схеми" підрахували, що такий відпочинок наприкінці 2017 року міг коштувати мінімум 52 тисячі євро, адже сім'я орендувала на Сейшелах 3 вілли. На це генпрокурор показав свої доходи і повідомив, що "син оплатив переліт" - саме це зазначено в деклараціях, а проживання, яке склало близько 20 тисяч доларів на трьох, Ірина та Юрій оплатили самі. "Останнім часом я отримую зарплату від 130 до 220 тисяч гривень щомісяця. Іра - понад 110 тисяч доходу", - повідомив голова ГПУ.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...