Львів'янин отримав тюремний термін за пропаганду сепаратизму в соцмережах

За заклики до насильницької зміни та повалення конституційного ладу, захоплення державної влади у соцмережах протягом 2014-2015 років львів’янина засудили до трьох років позбавлення волі.

За пропаганду сепаратизму в соцмережах львів’янина засудили до трьох років позбавлення волі. Фото: Informator.media.

Мешканця Львова визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень проти основ національної безпеки України. 4 листопада вироком Франківського районного суду м. Львова йому призначили покарання у виді 3 років позбавлення волі із відстрочкою виконання покарання строком 3 роки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, передають Патріоти України.

Чоловік через російську соціальну інтернет-мережу «Вконтакте» з травня 2014 року по березень 2015 проводив незаконну агітаційну роботу серед користувачів Інтернету.

Зокрема, він розповсюджував на своїй сторінці пости із закликами до насильницької зміни або повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, а також до змін меж території або державного кордону України та порушення порядку, встановленого Конституцією України.

Його дії кваліфікували за ч.2 ст.109 та ч.1 ст.110 КК України. Франківський суд виніс вирок ― 3 роки позбавлення волі із відстрочкою виконання покарання строком 3 роки.

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...