"Мы мстим и мстя наша ужасна": У МЗС РФ заявили про потужну "асиметричну відповідь" на нові санкції США

Дії американського уряду у Москві назвали "нелогічними та підступними".

Сергій Рябков. Фото: Газета.Ru.

Заступник глави МЗС Росії Сергій Рябков заявив, що у Москви є право відповісти на санкції Вашингтона "асиметрично". Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

"Ми багато разів говорили і повторюємо знову, що нам всім треба бути обачними, - сказав дипломат. - Ми не знаємо, яку чергову ворожу для нас дію може вчинити нинішнє керівництво США". "Ніякого логічного стержня в їх поведінці давно немає, і ми до цього за великим рахунком звикли", - зазначив заступник глави МЗС РФ.

"Будемо розширювати свої списки, подивимося, як можна асиметрично відповісти США, - заявив Рябков. - Ми залишаємо за собою право вибрати час, місце і форму дій у тому вигляді, як це буде влаштовувати нас, і як це буде зіставлятися з нашими власними пріоритетами на американському напрямку".

Він також зауважив, що Москва готова "до всіх з її точки зору удаваних і нічим не обґрунтованих ворожих дій з боку адміністрації, яка йде". "Не здивуюся, якщо 20 січня в день інавгурації наступного президента США об 11:59 ранку, тобто за одну хвилину до вступу Дональда Трампа на посаду, ті, хто безупинно продукує подібного роду рішення, будуть знову десь за шторою, в куточку, складати якісь рескрипти, рішення, які заганяють зовсім у прірву відносини з Росією, які і зараз перебувають в жалюгідному стані через безрозсудну і безглузду політику Вашингтона", - заявив Рябков.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...