Мы не испытываем иллюзий: Лавров оцінив перспективи "перезавантаження" відносин РФ і США

Голова російського МЗС заявив, що криза у відносинах РФ і США, що виникла за час президентства Барака Обами, може бути подолана лише згодом і за умови серйозної роботи з двох сторін.

Сергій Лавров. Фото:www.ambasadarusije.rs

Російська влада не відчуває ілюзій з приводу можливості нового перезавантаження відносин з США при президенті Дональді Трампі. Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Мы не испытываем иллюзий, что будет новая перезагрузка с США, никаких наивных ожиданий у нас нет", - сказав він.

За його словами в Кремлі знають, що Трамп "вважається майстром укладати угоди", але глава РФ Володимир Путін "теж вміє домовлятися, і завжди в інтересах Росії".

Також Лавров заявив, що криза у відносинах РФ і США, що виникла за час президентства Барака Обами, може бути подолана лише згодом і за умови серйозної роботи з двох сторін.

"Для преодоления тяжелейшего ущерба, нанесенного российско-американскому взаимодействию при Бараке Обаме, потребуется время и серьезная работа. Мы, как отметил президент РФ Владимир Путин, готовы пройти свою часть пути по оздоровления связей в интересах наших народов, в интересах глобальной безопасности и стабильности" , - сказав головний російський дипломат.

Наступ чи провокації? На відстань 150-200 км до кордону з Сумщиною прибуло чотири батальйони чеченців

понеділок, 29 квітень 2024, 10:22

На відстані 150-200 кілометрів від кордону з Сумською областю з'явилися чотири батальйони чеченців, яких завезли з РФ. Збройні сили України готові дати їм відсіч, передають Патріоти України. Про це повідомив у прямому етері КИЇВ24 Володимир Біцак, ком...

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...