​"Мы же братья!": Путін похапцем зазбирався до Макрона, "рубати вікно" у Париж - ЗМІ

Мати декількох своїх «кишенькових» кандидатів. І одного "топити" до нестями, щоб потім з ним, таки переможцем, намагатись будувати нові альянси. Такі доля і шлях кремлівської дипломатії.

Президент РФ Володимир Путін здійснить незапланований візит до Парижа 29 травня, під час якого зустрінеться з новим президентом Франції Емманюелем Макроном. Про це пише російський "Комерсант" з посиланням на високопоставлене джерело у Кремлі та інформованих співрозмовників в Парижі, зазначають Патріоти України.

Приводом для поїздки має стати відкриття виставки про Петра I у Версалі. Джерело у Кремлі уточнило, що "візит буде насиченим" і не обмежиться урочистою церемонією у Версалі.

За словами співрозмовника видання у Парижі, "важко собі уявити, що Путін відправився би до Франції, не отримавши згоди, що зустрінеться і познайомиться з новим президентом (Емманюелем Макроном)".

У свою чергу прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков не підтвердив і не спростував інформацію про плани Путіна відвідати Францію, пише ТАСС.

"Ми своєчасно зробимо оголошення", - заявив Пєсков, коментуючи інформацію "Коммерсанта".

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...